<<  Július 2014  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  91011
151617181920
212223
28293031   

virag

virag

Partnereink

MédiapartnereinkEMAILNyomtatás

Szeretet Város Egyesület Tábora

Varos:
Háromkút
  
 
Datum Cim Venue Varos Kategoria
Nincs esemeny

vonal

Helyi hírekA gyergyóalfalvi Szabad Székely Egyesület 2014 július 15.én kezdi meg a "19. századi családi ház és lakója Gyergyóalfaluban" című bemutató tevékenységét. A tevékenység célja a 19. századi gyergyóalfalvi népviselet használhatóságának népszerűsítése a 21.században. A projekt...

Read more...

A Gyergyó Területi Ifjúsági Tanács a Pénzkezelés Fiatalon című előadását idén második alkalommal szervezte meg július 4-én. A rendezvénynek a Fogarassy Mihály Műszaki Líceum díszterme adott otthont.

Read more...

Szeretettel meghívjuk Önöket, augusztus első szombaton megrendezendő Gyergyói Foci Ünnepélyre amelyen egész napos programmal várjuk. Gyerek és öregfiúk mérkőzések, IV. ligás felnőtt csapat mérkőzés a Szovátai csapattal és ekkor kerül megrendezésre...

Read more...

Igényes szórakozási lehetőséget kínál a gyergyószentmiklósiaknak és az idelátogatóknak a Nyári Kulturális Fesztivál. A második alkalommal megszervezésre kerülő rendezvény egyik alappillére idén is az Unplugged Fest lesz, kiemelkedő programja pedig A fejedelem című történelmi musical.

Read more...

Új lehetőség tárul fel számotokra, amennyiben önkéntes szervezőnek jelentkeztek aGyergyószentmiklósi Művelődési Központ (GyMK) által július 10-13. közöttmegrendezett Gyergyói Nyári Kulturális Fesztivál szervezésére és lebonyolítására egy héten keresztül: július 7-től 14-ig.


Read more...

Idén július 10-14 között újra felpezsdül a város. A II. kiadásához érkezett Gyergyói Nyári Kulturális Fesztivál, ismét tartalmas kikapcsolódást ígér Gyergyószentmiklós lakóinak és az idelátogatóknak.

Színház, komolyzene, kiállítások, koncertek várják az érdeklődőket. Különleges helyszínek,...

Read more...